ΧΟΡΗΓΟΣ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΟΣ “ΟΙ ΣΙΘΩΝΕΣ”

"Κάποια στιγμή έρχεται νομοτελειακά το τέλος, εξάλλου 26 χρόνια με μικρά διαλείματα είναι πολλά. Από τη στιγμή που δημιουργήθηκε ο σύλλογος, ως παράρτημα της ΕΕΝΝ  ̈Ο ΣΙΘΩΝ ̈ προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, είτε ως αθλητής, είτε ως προπονητής, είτε ως διοικητικός παράγοντας. Σίγουρα έκανα και αρκετά λάθη, όμως δεν τα επιδίωξα απλώς ήταν προιόντα λανθασμένων εκτιμησεών μου. Όλες μου οι ενέργειες είχαν ως γνώμονα το συμφέρον του σωματείου ακόμη κι αν πολλές φορές μ ́έφερναν αντιμέτωπο μ ́άτομα π ́ αγαπούσα και εκτιμούσα, γιατί πίστευα,πιστεύω και θα πιστεύω πως οι δυνατότητες των ΣΙΘΩΝΩΝ είναι αέναες όταν τυγχάνουν της σωστής υποστήριξης.


Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Κουγιουτζόγλου Χαράλαμπο, για τα ιδανικά και τις αξίες που με μεταλαμπάδευσε ως έφορος και αργότερα ως πρόεδρος, τον κύριο Γιάννη Αναγνωστάρα, τον κύριο Μάντσιο Βασίλη, την κυρία Φρόσω Πρασσά που ως πρόεδροι της ΕΕΝΝ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να βοηθήσουν το μπάσκετ του τόπου μας στα πρώτα του βήματα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κύριο Γιώργο Τζίτζιο που στήριξε την ομαδά σε δύσκολη περίοδο , στον κύριο Πλασταρά Γεώργιο που ως νέος δημοτικός σύμβουλος τότε βοήθησε τα μέγιστα στην οργάνωση της , στον τότε υπουργό κύριο Χρήστο Πάχτα που με τις κατάλληλες κινήσεις απελευθέρωσε την έναρξη της κατασκευής του Δημοτικού κλειστού Γυμναστηρίου μας αλλά και στον Δήμαρχο Σιθωνίας, κύριο Ιωάννη Τζίτζιο που είτε ως αντινομάρχης , είτε ως δήμαρχος έκανε ό,τι έπρεπε για να αποπερατωθούν οι εργασίες οικοδόμησης του κλειστού μας .

Πολλά θερμά ευχαριστώ στον κύριο Μαλακούδη Ελευθέριο που στήριξε στις πλάτες του την ομάδα στα ιδιαίτερα και απαιτητικά χρόνια της Γ Εθνικής κατηγορίας , στον κύριο Μιχάλη Δημητριάδη που πρόσφερε και προσφέρει κάθε ικμάδα της ενεργειάς του για το καλό του μπάσκετ της περιοχής μας , ενώ ιδιαίτερη προσφορά είχε και στην αποπεράτωση των εργασιών του κλειστού γηπέδου . Τέλος ένα γιγαντιαίο ευχαριστώ στον κύριο Πετικόπουλο Φράγκο που αν και μικρός το δέμας , οδηγεί το σύλλογο μας τα τελευταία χρόνια σε θάλασσες με ούριο άνεμο.
Το ταξίδι μου με τους Σίθωνες, αγαπητοί φίλοι και φίλες, τελειώνει εδώ και δεν φοβήθηκα “τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας και τον θυμωμένο Ποσειδώνα”, γιατί δεν τους κουβανούσα μέσα στην ψυχή μου τους ευχαριστώ πολύ (τους Σίθωνες) γιατί χωρίς αυτούς δεν θά βγαινα στο δρόμο ούτε θ΄αποκτούσα την γνώση που κατέχω!

Αθανάσιος Χρ. Μάντσιος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου